Twoje pliki

Każdy plik jest dostępny pod swoim linkiem przez 48 godzin, a następnie jest automatycznie usuwany z naszego serwera. Możesz go usunąć wcześniej w dowolnym momencie.

Nie ma jeszcze plików. Przekonwertowane pliki pojawią się tutaj i będą dostępne przez 48 godzin.

Wyodrębnij Strony

Wyciągnij jedną lub więcej stron z pliku PDF do zupełnie nowego pliku PDF. Podejrzyj każdą stronę przed wyborem — bez instalacji i rejestracji.

Prześlij plik PDF, a następnie zaznacz każdą stronę, którą chcesz zachować w nowym pliku PDF.

Przeciągnij i upuść lub prześlij plik
Wybierz plik
Maksymalnie 1 GB

Wyodrębnij Strony z Pliku PDF

Prześlij plik PDF, a to narzędzie pozwoli Ci wybrać dokładnie te strony, które chcesz zachować. Podejrzyj każdą stronę jako miniaturę, zaznacz potrzebne strony, a następnie pobierz zupełnie nowy plik PDF zawierający tylko te strony w ich oryginalnej kolejności.

Wyodrębnianie odbywa się na naszym serwerze: Twój plik jest przesyłany, wybrane strony są przenoszone do nowego pliku PDF, a wynik jest przesyłany z powrotem do pobrania. Następnie Twoje pliki są przechowywane przez 48 godzin i automatycznie usuwane — możesz też usunąć je samodzielnie w dowolnym momencie.

Dlaczego warto używać tego narzędzia do wyodrębniania stron?

  • Zachowuje dokładnie te strony, które wybierzesz, w dowolnej kombinacji
  • Podgląd każdej strony jako miniatury przed jej zaznaczeniem
  • Zachowuje oryginalną kolejność zachowanych stron
  • Bez instalacji, rejestracji czy znaków wodnych na Twoich dokumentach

Jak wyodrębnić strony z pliku PDF

  1. Przeciągnij i upuść swój plik PDF lub kliknij, aby go wybrać
  2. Kliknij Wybierz pod każdą stroną, którą chcesz zachować — kliknij ponownie, aby ją odznaczyć
  3. Kliknij „Wyodrębnij Strony”, a nowy plik PDF pobierze się automatycznie

Najczęściej zadawane pytania

Czy to narzędzie do wyodrębniania stron jest darmowe?

Tak, wyodrębnianie stron z pliku PDF jest całkowicie darmowe.

Ile stron mogę wyodrębnić naraz?

Tyle, ile chcesz — wybierz jedną stronę lub wszystkie strony w pliku.

Czy wyodrębnione strony zachowają swoją oryginalną kolejność?

Tak. Wybrane strony zachowują taką samą kolejność, w jakiej występowały w oryginalnym pliku.

Czy moje pliki pozostają prywatne?

Pliki są przesyłane szyfrowanym połączeniem i przetwarzane na naszym serwerze. Przesłane pliki i wyniki są przechowywane przez 48 godzin, abyś mógł pobrać wynik z linku, a następnie automatycznie usuwane. Możesz je usunąć samodzielnie w dowolnym momencie przyciskiem usuwania na liście „Twoje pliki”.

Czy istnieje limit rozmiaru pliku?

Tak, przesyłany plik PDF musi mieć maksymalnie 1 GB.

Podobne narzędzia

DO GÓRY